بانک اطلاعاتی تمام موارد | 1/8/1389 | 2384 بار مشاهده | درج شده توسط مدیریت سایت
این همایش در تاریخ 29/12/1388 و به مدت -نامعلوم- برگزار می گردد

یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید ایران در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد

یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید ایران با ارایه 427 مقاله به صورت شفاهی و پوستردر دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دبیر یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید ایران گفت: در طول سه روز برگزاري اين كنفرانس 172 مقاله شفاهي و 255 پوستر و 11 کارگاه تخصصی با شرکت نزدیک به 400 محقق و پژوهشگرانی از مراکز پژوهشی ، دانشگاهی وصنعتگران سراسر کشور برگزار شد.

مجتمع متخصصین ایران به نقل از وزارت علوم تحقیقات و فن آوری -
یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید ایران با ارایه 427 مقاله به صورت شفاهی و پوستردر دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دبیر یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید ایران گفت: در طول سه روز برگزاري اين كنفرانس 172 مقاله شفاهي و 255 پوستر و 11 کارگاه تخصصی با شرکت نزدیک به 400 محقق و پژوهشگرانی از مراکز پژوهشی ، دانشگاهی وصنعتگران سراسر کشور برگزار شد.
دکتر کریم شلش نژاد با اشاره به نوع انتخاب مقالات برتر یادآور شد: در آینده نزدیک و پس از بررسی دوباره مقالات برتر و ارایه شده سه مقاله به عنوان مقالات برتر انتخاب و معرفی خواهند شد.
دبیر یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید ایران گفت: دوازدهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی مهندسی ساخت و تولید ایران در دانشگاه تهران  دی ماه سال 1390 برگزار خواهد شد.
رییس دانشکده فنی و مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز نیز در این مراسم با اشاره به تاریخچه تاسیس رشته مهندسی ساخت و تولید در این دانشگاه گفت: دانشكده فني دانشگاه تبريز در سال 1337 تاسيس و در سال 1382 به سه دانشكده شامل فني مهندسي مكانيك، فني مهندسي برق و كامپيوتر و فني مهندسي عمران تفكيك شد.
دکتر محمد تقی شروانی تبار افزود: دانشكده فني مهندسي مكانيك در حال حاضر با داشتن یک هزار و 950  دانشجو در سه مقطع تحصیلی كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا، يكي از مهمترين و بزرگترين دانشكده هاي دانشگاه تبريز مي باشد.
به گفته وی، دانشكده فني مهندسي مكانيك هم اکنون از لحاظ تعداد دانشجو سومین دانشکده بعد از دانشکده کشاورزی و علوم انسانی در این دانشگاه است که در 8 گرایش در مقطع کارشناسی،7 گرایش در مقطع کارشناسی ارشد و دو گرایش در مقطع دکترای در آن  مشغول به تحصیل می باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه دانشگاه تبريز همزمان با دانشگاه صنعتي اميركبير در سال 1362 اقدام به پذيرش دانشجو در رشته مهندسي ساخت و توليد نمود، افزود: در اوایل دهه 50 رشتهای تحت عنوان تولیدات صنعتی در این دانشکده به وجود آمد که مشابه رشته مهندسی ساخت و تولید فعلی این دانشگاه میباشد.
بر پایه همین گزارش، در این مراسم دکتر امیر عبداله، استاد دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران در خصوص روشهای تحقیق و پژوهش در حوزه ساخت و تولید برای دانشجویان و محققان به سخنرانی پرداخت.
یادآور می شود؛ در مراسم اختتامیه این کنفرانس ازاعضاي کمیته اجرایی، سخنرانان کلیدی، اعضای هیات علمی گروه مهندسی ساخت و تولید، رییس دانشکده مکانیک، کارشناسان گروه ساخت و تولید، کمیته دانشجویی و تیم پشتیبانی این کنفرانس تجلیل به عمل آمد.

   شنبه 4 اسفند 1403    
میهمان عزیز خوش آمدید
دسته بندی موضوعی اخبار
خبر
فرصت شغلی
فرصت تحصیلی
همایش ها
اخبار پربازديد هفته
دسته بندی تخصصی اخبار
جستجو در محتويات سايت
دریافت خبرنامه روزانه
اگر مایل به دریافت خبرنامه در ایمیل خود بدون عضویت در سایت هستید

لطفا ایمیل خود را وارد نمایید :

برای تکمیل ثبت نام حتما بر روی لینکی که توسط ایمیل به شما ارسال میشود کلیک کنید

Delivered by FeedBurner

تبلیغات