عنوان پژوهش | زمینه پژوهش | ارائه شده به | ثبت | تاریخ ارائه | ? |
بررسي مقدماتي ميزان هيستامين در ماهيهاي قزلآلاي رنگين کمان (اونکورينچوس مايکيس) خريداري شده از مراکز فروش ماهي در تهران | بهداشت مواد غذایی | مجله بهداشت مواد غذایی | بله | 30/1/1390 | |
بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس زیره سبز بر ساختار سلولی باکتری باسیلوس سرئوس ATCC11778 با استفاده از میکروسکپ الکترونی گذاره | میکروبیولوژی غذایی و اسانسهای گیاهی | پژوهشنامه دامپزشکی | بله | | |
مطالعه اثرات ضدميکروبي اسانس دارچين و زيره سبز بر ساختار سلولي باکتري باسيلوس سرئوس با استفاده از ميکروسکوپ الکتروني گذاره | میکروبیولوژی غذایی و اسانسهای گیاهی | فصلنامه گیاهان دارویی | خیر | 13/7/1389 | |
مطالعه رفتار لیستریا مونوسیتوژنز در روند تولید پنیر سفید ایرانی | میکروبیولوژی غذایی | علوم دامپزشکی ایران | بله | 29/12/1388 | |
اثر ترکيبي اسانس دارچين و آويشن شيرازي بر رشد باسيلوس سرئوس در يک مدل غذايي | میکروبیولوژی غذایی و اسانسهای گیاهی | فصلنامه گیاهان دارویی | خیر | | |
بررسي اثر اسانس زيره سبز بر روي رشد باکتري باسيلوس سرئوس در يک مدل غذايي | میکروبیولوژی غذایی و اسانسهای گیاهی | فصلنامه گیاهان دارویی | خیر | 13/7/1388 | |
مطالعه رفتار باکتری لیستریا مونوسایتوژنز تحت تاثیر اسانس آویشن شیرازی در پنیر سفید ایرانی | میکروبیولوژی غذایی و اسانسهای گیاهی | فصلنامه گیاهان دارویی | بله | 30/9/1387 | |