بانک اطلاعاتی فنی و مهندسی -> کشاورزی و صنایع غذایی | 30/8/1388 | 1382 بار دانلود | درج شده توسط مدیریت سایت
مجتمع متخصصین ایران - چکیده مقاله :
در پژوهش حاضر به شناسايي انواع پروبيوتيك هاي مهم و عمده در فعاليت هاي آبزي پروري پراخته شده است. بطور كلي در حدود 40% از کل تولید محصولات آبزی نتیجه مجموعه فعالیت های آبزی پروری می باشد که دارای ارزشی برابر 78 بیلیون دلار برآورد گردیده است. میزان کل محصولات نرم تنان پرورشی 21% از تولیدات آبزی پروری را به تنهایی شامل می شود. یکسری از عوامل محدود کننده بارز و مشخص در صنعت پرورش این گونه های تجاری باعث ایجاد خسارت و ضرر بعلت بروز آلودگی های سویه های باکتریایی می باشد. روش ها و شیوه های تجاری و کاربردی مبارزه و جلوگیری از این بیماری ها با استفاده از آنتی بیوتیک ها هنوز مورد سوال بوده و بطور کامل اثرات شان مشخص و بارز نگردیده است. استفاده و کاربرد سویه های پروبیوتیکی به خوبی قابل شناسایی و بررسی مطالعاتی بوده و در حال حاضر جهت حل مشکلات آبزی پروری از این دسته استفاده شده است. اهمیت امر آبزی پروری و افزایش روز افزون فعالیت های مازاد صیادی در کل دنیا و افزایش تقاضا فراورد های غذایی دریایی نیز باعث اهمیت بیشتر این بررسی گردیده است. مهم ترین بیماری های حاصل از سویه های باکتریایی ویبریو و آئروموناس بطور عمده ومعمول بیشترین تلفات را ایجاد می کنند. در این پژوهش مطالعه خلاصه ای از انواع گروه های پروبیوتیکی مورد استفاده در آبزی پروری بویژه با تاکید بر پرورش و تولید نرمتنان مطالعه شده است.
کتاب های مشابه با کتاب فوق