بانک اطلاعاتی تمام موارد | | 1422 بار مشاهده | درج شده توسط مدیریت سایت

آخرين مهلت ثبت‌نام اعزام سالانه 20 دانشجو به آلمان تا 12 فروردین

آخرين مهلت ثبت‌نام اعزام سالانه 20 دانشجو به آلمان تا 12 فروردین معاون درمان وزارت بهداشت ظرفيت اعزام دانشجويان در دوره‌هاي مشترک دکتراي تخصصي باليني مغز و اعصاب ايران و آلمان را 60 نفر اعلام کرد و گفت: پذيرش دانشجويان از ميان افراد باليني از رشته هاي آنکولوژي، پاتولوژي، راديولوژي، چشم پزشکي، طب فيزيکي، توان بخشي، گوش و حلق و بيني، جراحي مغز و اعصاب، داخلي مغز و اعصاب، بيهوشي و روانپزشکي صورت مي گيرد. منطقه دانشگاه علوم پزشکي تهران، امامي رضوي در نشست خبري دوره‌هاي مشترک دکتري تخصصي باليني مغز و اعصاب ايران و آلمان، از امضاي تفاهم‌نامه مشترک ساخت مرکز ضايعات مغزي و نخاعي بين ايران و آلمان خبر داد و افزود: اين تفاهم‌نامه به صورت سه جانبه بين دانشگاه علوم پزشکي تهران، انستيتو بين‌المللي هانوفل آلمان و موسسه عام المنفعه متوسلين به امام رضا(ع) به منظور ساخت مرکز ضايعات مغزي و نخاعي در ايران امضا شده است.

مجتمع متخصصین ایران به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران - ایسنا -

آخرين مهلت ثبت‌نام اعزام سالانه 20 دانشجو به آلمان تا 12 فروردین

معاون درمان وزارت بهداشت ظرفيت اعزام دانشجويان در دوره‌هاي مشترک دکتراي تخصصي باليني مغز و اعصاب ايران و آلمان را 60 نفر اعلام کرد و گفت: پذيرش دانشجويان از ميان افراد باليني از رشته هاي آنکولوژي، پاتولوژي، راديولوژي، چشم پزشکي، طب فيزيکي، توان بخشي، گوش و حلق و بيني، جراحي مغز و اعصاب، داخلي مغز و اعصاب، بيهوشي و روانپزشکي صورت مي گيرد.

منطقه دانشگاه علوم پزشکي تهران، امامي رضوي در نشست خبري دوره‌هاي مشترک دکتري تخصصي باليني مغز و اعصاب ايران و آلمان، از امضاي تفاهم‌نامه مشترک ساخت مرکز ضايعات مغزي و نخاعي بين ايران و آلمان خبر داد و افزود: اين تفاهم‌نامه به صورت سه جانبه بين دانشگاه علوم پزشکي تهران، انستيتو بين‌المللي هانوفل آلمان و موسسه عام المنفعه متوسلين به امام رضا(ع) به منظور ساخت مرکز ضايعات مغزي و نخاعي در ايران امضا شده است.

وي با بيان اينکه تفاهم نامه‌اي جدا بين مرکز تحقيقات مغز و ضايعات نخاعي اين دانشگاه با انستيتو آنوفل آلمان در زمينه تربيت نيروهاي متخصص نيز منعقد شده است گفت: بر اساس اين تفاهمنامه 60 نفر نيروي متخصص به صورت مشترک بين اين مرکز و انستيتو آنوفل آلمان در 11 رشته آنکولوژي، پاتولوژي، راديولوژي، چشم پزشکي، طب فيزيکي، توان بخشي، گوش و حلق و بيني، جراحي مغز و اعصاب، داخلي مغز و اعصاب، بيهوشي و روانپزشکي آموزش خواهند ديد.

سرپرست مجتمع بيمارستاني امام خميني(ره) با تاکيد بر اينکه سالانه 20 دانشجو براي آموزش عازم آلمان مي‌شوند ادامه داد: در اين دوره‌هاي آموزشي هر فردي سه سال در مقطع دکتري آموزش مي‌بيند و مدرک اين دانشجويان به صورت مشترک از دانشگاه علوم پزشکي تهران و انستيتو آنوفل آلمان صادر مي‌شود.

وي با اشاره به اينکه متقاضيان براي شرکت در اين دوره‌ها بايد تخصص رشته‌هاي اعلام شده را داشته باشند اظهار کرد: تمامي شرايط لازم جهت شرکت در اين دوره‌ها در سايت مرکز تحقيقات ضايعات نخاعي و مغز دانشگاه موجود است و دانشجويان مي‌توانند تا 12 فروردين سال 91 نسبت به ثبت‌نام خود اقدام كنند.

امامي رضوي در ادامه آموزش، پژوهش و ارائه خدمات را از مهم‌ترين محورهاي فعاليت مرکز جديد تحقيقات ضايعات مغزي نخاعي برشمرد و خاطرنشان کرد: در حوزه آموزش افرادي که تربيت مي شوند علاوه بر توانايي‌هاي آنها در کارهاي باليني و پژوهشي، مي‌توانند با توليد دانش و محصولات درماني بيماران مغزي نخاعي به فعاليت‌هاي آموزشي نيز بپردازند.

معاون درمان وزارت بهداشت همچنين چند کلينيکي و يا چند رشته‌اي کردن فعاليت‌هاي درماني و ارائه خدمات به بيماران را از مهم‌ترين مزيت‌هاي اين مرکز دانست و تصريح کرد: با وجود اين امکان، بيماران و مراجعه‌کنندگان مي‌توانند به منظور اتخاذ تصميم‌هاي باليني مناسب و دوري از خطا توسط چند پزشک از رشته‌ها و تخصص‌هاي مختلف به طور همزمان مورد معاينه قرار بگيرند.

وي در ادامه از طراحي نظام جامع ارائه خدمات و مراقبت از بيماران ضايعات نخاعي ومغزي در اين دانشگاه خبر داد و افزود: بر اساس طرح موجود تمامي فعاليت هاي آن محدود به وضعيت موجود بيماران نيازمند نمي شود بلکه تمامي مراکز و کلينيک ها در سطح کشوري از برنامه هاي اين مرکز بهره مند خواهند شد.

امامي رضوي همچنين با بيان اينکه 70 هزار بيمار ضايعات نخاعي و مغزي کشور تحت پوشش طرح نظام جامع ارائه خدمات و مراقبت از بيماران اين دانشگاه قرار مي گيرند گفت: اين طرح از فروردين و ارديبهشت سال 91 به صورت پايلوت در چند استان کشور به منظور مراقبت خوب، پيشگيري و کاهش عوارض بيماران ضايعات نخاعي و مغزي اجرايي مي شود.

وي در خاتمه با بيان اينکه طرح نظام جامع ارائه خدمات و مراقبت از بيماران ضايعات نخاعي و مغزي در سه سطح مختلف اجرا مي‌شود تصريح کرد: سطح يک اين طرح را پزشک خانواده، سطح دو توسط بيمارستان هاي عمومي و سطح سه در بيمارستان هاي تخصصي و فوق تخصصي کشور اجرا خواهد شد.



   جمعه 2 آذر 1403    
میهمان عزیز خوش آمدید
دسته بندی موضوعی اخبار
خبر
فرصت شغلی
فرصت تحصیلی
همایش ها
اخبار پربازديد هفته
دسته بندی تخصصی اخبار
جستجو در محتويات سايت
دریافت خبرنامه روزانه
اگر مایل به دریافت خبرنامه در ایمیل خود بدون عضویت در سایت هستید

لطفا ایمیل خود را وارد نمایید :

برای تکمیل ثبت نام حتما بر روی لینکی که توسط ایمیل به شما ارسال میشود کلیک کنید

Delivered by FeedBurner

تبلیغات