علی صدر درباره پذیرش بدون آزمون دانشجو در دوره کارشناسی حرفه ای و مهندسی فناوری، اظهار داشت: ثبت نام برای پذیرش بدون آزمون دانشجو در دوره کارشناسی حرفه ای و مهندسی فناوری از امروز سه شنبه 22 مرداد آغاز شد و داوطلبان می توانند برای دریافت دفترچه و کارت اعتباری ثبت نام، به سامانه سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کنند.
وی ادامه داد: پذیرش داوطلبان بر اساس معدل کل فوق دیپلم و با توجه به اولویتهای رشته ای که انتخاب می کنند، همچنین نوع مدرک فوق دیپلم و اولویتهای بومی، غیربومی و سهمیه ها صورت می گیرد.
معاون سنجش و خدمات آموزشی دانشگاه علمی کاربردی اعلام کرد که معافیت تحصیلی به پذیرفته شدگان پسر تعلق می گیرد.
به گفته صدر، دوره های کارشناسی حرفه ای و مهندسی فناوری دانشگاه علمی کاربردی جزء دوره های تحصیلات تکمیلی محسوب می شوند به این دلیل که تکمیل کننده دوره های کاردانی به شمار می آیند.
وی درباره تعداد رشته ها اظهار داشت: پذیرش این دوره ها در 275 رشته، 1720 کد رشته محل، 388 مرکز آموزشی علمی کاربردی و 31 استان کشور انجام خواهد شد.
صدر علت گسترش پذیرش بدون آزمون در دانشگاه علمی کاربردی را جذب حداکثری دانشجویان در دوره های مهارت محور اعلام کرد و در این دوره از پذیرش 66 هزار دانشجو پذیرش می شوند.
این مقام مسئول دانشگاه علمی کاربردی درباره دفترچه های ثبت نام تاکید کرد که داوطلبان این دفترچه ها را صرفاً باید توسط سامانه سازمان سنجش دریافت کنند و نیازی به حضور در باجه های پستی ندارند.