بانک اطلاعاتی فنی و مهندسی | | 4391 بار مشاهده | درج شده توسط مدیریت سایت

پذیرش دانشجو در آموزشکده های فنی و حرفه‌ای، مراکز تربیت معلم تصویب شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز یکشنبه به طرح دو فوریتی پذیرش دانشجو در آموزشکده های فنی و حرفه ای و مراکز تربیت معلم و دانشگاه شهید رجایی رای دادند. به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، در جلسه امروز یکشنبه مجلس ، با پیشنهاد علی عباسپور تهرانی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شد از این پس وزارت آموزش و پرورش موظف است برای سال تحصیلی 1389 تا 1390 نسبت به پذیرش دانشجوی روزانه و شبانه از بین داوطلبان آزمون در مقطع کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) و همچنین کارشناسی ناپیوسته حداقل برابر ظرفیتی که در سال 1387 - 1388 در دوره روزانه پذیرفته شده است و حداکثر توان ظرفیتی موجود برای دوره های شبانه برای آموزشکده های فنی و حرفه ای، مراکز تربیت معلم و دانشگاه شهید رجایی اقدام نماید.

مجتمع متخصصین ایران به نقل از مهر -
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز یکشنبه به طرح دو فوریتی پذیرش دانشجو در آموزشکده های فنی و حرفه ای و مراکز تربیت معلم و دانشگاه شهید رجایی رای دادند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، در جلسه امروز یکشنبه مجلس ، با پیشنهاد علی عباسپور تهرانی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شد از این پس وزارت آموزش و پرورش موظف است برای سال تحصیلی 1389 تا 1390 نسبت به پذیرش دانشجوی روزانه و شبانه از بین داوطلبان آزمون در مقطع کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) و همچنین کارشناسی ناپیوسته حداقل برابر ظرفیتی که در سال 1387 - 1388 در دوره روزانه پذیرفته شده است و حداکثر توان ظرفیتی موجود برای دوره های شبانه برای آموزشکده های فنی و حرفه ای، مراکز تربیت معلم و دانشگاه شهید رجایی اقدام نماید.

بر اساس تبصره یک اعتباراتی که برای پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) و کارشناسی ناپیوسته در مراکز فوق الذکر به وزارت آموزش و پرورش اختصاص یافته است. صرفا جهت دانشجویان و پذیرش دانشجو در مراکز فوق الذکر می باشد و در امر دیگری قابل هزینه کردن نیست.

طبق ااین مصوبه وزارت آموزش و پرورش تعهدی برای تامین خوابگاه به دانشجویان ندارد و مطابق ظرفیت خود خوابگاه به آنان اختصاص می دهد.

در تبصره 2 این مصوبه آمده است: پذیرش دانشجو در این مراکز در آموزش و پرورش با رعایت ماده (55) قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ادامه می یابد و هر گونه تغییر پس از بازنگری در ساختار آموزش کشور (حداکثر 6 ماه پس از تصویب این قانون) و تصویب آن در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

بر اساس تبصره 4 تا تصویب ساختار آموزشی کشور انتزاع آموزشکده های فنی و حرفه ای از وزارت آموزش و پرورش و همچنین انتزاع دانشگاه جامع علمی - کاربردی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ممنوع است.

در تبصره 4 نیز اشاره شده است وزارت آموزش و پرورش مجاز به اخذ شهریه از دانشجویان پذیرفته شده شبانه در مراکز فوق الذکر طبق ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد. این اعتبارات به خزانه کل کشور واریز و صد در صد به عنوان درآمد اختصاصی به همان مراکزی که دانشجو پذیرفته اند اختصاص می یابد.


   پنجشنبه 1 آذر 1403    
میهمان عزیز خوش آمدید
دسته بندی موضوعی اخبار
خبر
فرصت شغلی
فرصت تحصیلی
همایش ها
اخبار پربازديد هفته
دسته بندی تخصصی اخبار
جستجو در محتويات سايت
دریافت خبرنامه روزانه
اگر مایل به دریافت خبرنامه در ایمیل خود بدون عضویت در سایت هستید

لطفا ایمیل خود را وارد نمایید :

برای تکمیل ثبت نام حتما بر روی لینکی که توسط ایمیل به شما ارسال میشود کلیک کنید

Delivered by FeedBurner

تبلیغات