بانک اطلاعاتی مدیریت ، مالی و بازرگانی | 5/6/1388 | 431 بار مشاهده | درج شده توسط مدیریت سایت

افزايش صادرات در گرو رشد ضريب نفوذ اينترنت

مشاهدات موجود در كشورها نشان دهنده اين موضوع است كه كشورهايي كه ضريب نفوذ اينترنت بالاتري دارند، در مقايسه با كشورهايي كه ضريب پايين‌تر نفوذ اينترنت را دارا هستند از صادرات بيش‌تري برخوردار هستند و رشد سريع اينترنت به وسيله كاهش هزينه جست‌وجو، ارتباطات، تبليغات و ورود بنگاه‌ها به بازارهاي جديد، به افزايش صادرات كشورها منجر شده است. به گزارش ايسنا رضا ميرعسگري - كارشناس - با اشاره به لزوم شناخت و استفاده از دنياي مجازي جهت تسهيل امور تجاري گفت: بررسي تاثيرات گسترش تجارت الكترونيك از طريق اينترنت بر جريان‌هاي تجاري در موسسه مطالعات و پژوهش‌هاي بازرگاني صورت گرفت.

مجتمع متخصصین ایران به نقل از ایسنا -

مشاهدات موجود در كشورها نشان دهنده اين موضوع است كه كشورهايي كه ضريب نفوذ اينترنت بالاتري دارند، در مقايسه با كشورهايي كه ضريب پايين‌تر نفوذ اينترنت را دارا هستند از صادرات بيش‌تري برخوردار هستند و رشد سريع اينترنت به وسيله كاهش هزينه جست‌وجو، ارتباطات، تبليغات و ورود بنگاه‌ها به بازارهاي جديد، به افزايش صادرات كشورها منجر شده است.


به گزارش ايسنا رضا ميرعسگري - كارشناس - با اشاره به لزوم شناخت و استفاده از دنياي مجازي جهت تسهيل امور تجاري گفت: بررسي تاثيرات گسترش تجارت الكترونيك از طريق اينترنت بر جريان‌هاي تجاري در موسسه مطالعات و پژوهش‌هاي بازرگاني صورت گرفت.

به گفته او نتايج اين تحقيق مي‌تواند ترغيب كننده صادركنندگان، جهت انجام تجارت به صورت الكترونيكي به واسطه كاهش هزينه مبادله و هزينه‌هاي ورود به بازارهاي خارجي باشد. درواقع نتايج اين تحقيق، از بعد نظري و تجربي كارا بودن تجارت الكترونيك مبتني بر اينترنت را نشان داده و مشوقي براي سياستگذاران در فراهم ساختن بسترها و زيرساخت‌هاي تجارت الكترونيك است زيرا اقدام در اين جهت مي‌تواند توسعه صادرات و افزايش رفاه عمومي را به دنبال داشته باشد.

او ادامه داد: همچنين اين تحقيق مي‌تواند گامي در جهت غني‌سازي منابع تحقيقي و علمي كشور در زمينه ارتباط تجارت الكترونيك از طريق اينترنت و تجارت بين‌الملل باشد. وي ارزيابي اثر گسترش تجارت الكترونيك از طريق اينترنت بر حجم كل تجارت دوجانبه از طريق كاهش هزينه ورود به يك بازار و نيز ارزيابي اثر گسترش تجارت الكترونيك از طريق اينترنت بر نقش فاصله جغرافيايي در تجارت بين‌الملل را مهمترين اهداف تحقيق حاضر دانست.

اين كارشناس افزود: نتايج اين تحقيق از بعد نظري و تجربي كارا بودن تجارت الكترونيك مبتني بر اينترنت را نشان داده و مشوقي براي سياستگذاران در فراهم ساختن بسترها و زيرساخت‌هاي تجارت الكترونيك است، زيرا اقدام در اين جهت مي‌تواند توسعه صادرات و افزايش رفاه عمومي را به دنبال داشته باشد.

ميرعسگري با توجه به ديگر نتايج اين پژوهش گفت: همچنين اين تحقيق مي‌تواند گامي در جهت غني‌سازي منابع تحقيقي و علمي كشور در زمينه ارتباط تجارت الكترونيكي از طريق اينترنت و تجارت بين‌الملل باشد. بنا بر اعلام در اين تحقيق، تدوين برنامه بلندمدت در زمينه استقرار تجارت الكترونيك، با ضمانت اجرايي قوي، ايجاد اتوماسيون در ادارات دولتي و راه‌اندازي شبكه‌هاي داخلي و گسترش استفاده از اينترنت، ترويج فرهنگ استفاده از اينترنت و تجارت الكترونيك (با استفاده از نهادهاي آموزشي صدا و سيما)، افزايش امكان دسترسي عموم به اينترنت، از طريق توسعه سايت‌ها و ISPها و كاهش هزينه‌هاي آن، اطلاع‌رساني مطلوب در زمينه تجارت الكترونيك و مزايا و معايب آن، تاكيد بيش‌تر بر آموزش اينترنت و زبان انگليسي در جامعه، آموزش تخصصي مديران و كارمندان سازمان‌هاي دولتي، از جمله پيشنهاداتي است كه به عنوان پايه‌اي براي رشد تجارت الكترونيكي در كشور ذكر شده است.


لینک مرتبط :

       
میهمان عزیز خوش آمدید
دسته بندی موضوعی اخبار
خبر
فرصت شغلی
فرصت تحصیلی
همایش ها
اخبار پربازديد هفته
خبری برای نمایش وجود ندارد!
دسته بندی تخصصی اخبار
جستجو در محتويات سايت
دریافت خبرنامه روزانه
اگر مایل به دریافت خبرنامه در ایمیل خود بدون عضویت در سایت هستید

لطفا ایمیل خود را وارد نمایید :

برای تکمیل ثبت نام حتما بر روی لینکی که توسط ایمیل به شما ارسال میشود کلیک کنید

Delivered by FeedBurner

تبلیغات