بانک اطلاعاتی علوم پزشکی -> پزشکی | 3/2/1388 | 131 بار مشاهده | درج شده توسط مدیریت سایت
استفاده از تخممرغ در صبحانه، گرسنگي و نياز فرد به کالري را تا 24 ساعت کاهش مي دهدماريا لوز فرناندز رهبر گروه تحقيقاتي از دانشگاه کنتيکت، به پژوهش در خصوص تفاوت رژيم غذايي همراه با تخم مرغ و رژيم غذايي همراه با نان يا کربوهيدرات در گرسنگي آفراد و احساس نياز آنان به کالري در طول روز پرداخت.اگر چه هر دو نوع مواد غذايي از کالري بالايي برخوردارند اما مرداني که در صبحانه خود از تخم مرغ استفاده مي کردند در قياس با رژيم غذايي نوع دوم به مدت 24 ساعت تمايل کمتري در مصرف کالري داشتند.
مجتمع متخصصین ایران به نقل از سلامت نیوز - ماريا لوز فرناندز رهبر گروه تحقيقاتي از دانشگاه کنتيکت، به پژوهش در خصوص تفاوت رژيم غذايي همراه با تخم مرغ و رژيم غذايي همراه با نان يا کربوهيدرات در گرسنگي آفراد و احساس نياز آنان به کالري در طول روز پرداخت.
اگر چه هر دو نوع مواد غذايي از کالري بالايي برخوردارند اما مرداني که در صبحانه خود از تخم مرغ استفاده مي کردند در قياس با رژيم غذايي نوع دوم به مدت 24 ساعت تمايل کمتري در مصرف کالري داشتند. مردان شرکت کننده در اين طرح تحقيقاتي اظهار داشتند که حتي سه ساعت پس از مصرف تخم مرغ کمتر احساس گرسنگي کرده و بيشتر مواقع احساس سيري داشته اند. نتايج اين تحقيق در کنفرانس بيولوژي آزمايشگاهي سال 2009 در نيو اورلئان ارائه شد و تاييد کننده پژوهش قبلي بود که در مجله بين المللي چاقي به چاپ رسيد. در اين تحقيق اينگونه نتيجه گيري شده بود که خوردن تخم مرغ در وعده غذايي صبحانه به عنوان بخشي از برنامه کاهنده کالري منجر به کاهش وزن افراد و باانرژي شدن آنان در طول روز در قياس با رژيمهاي غذايي حاوي کربوهيدرات مي گردد. لینک مرتبط : |
دسته بندی موضوعی اخبار
اخبار پربازديد هفته
دسته بندی تخصصی اخبار
|
جستجو در محتويات سايت
دریافت خبرنامه روزانه
اگر مایل به دریافت خبرنامه در ایمیل خود بدون عضویت در سایت هستید
تبلیغات
|