بانک اطلاعاتی تمام موارد | | 113 بار مشاهده | درج شده توسط مدیریت سایت

لزوم فعالیت جدی دفاتر

عضو هیات علمی دانشگاه شیراز گفت: برای ارتباط هر چه بهتر مراکز علمی و صنایع نیاز به برنامه‌ریزی جدی و نهادینه شدن آن است، در واقع ارتباطی دو جانبه در این زمینه باید پایه‌ریزی شود. پروفسور محمد نمازی، عضو هیات علمی دانشگاه شیراز با اشاره به اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه عنوان کرد: برای ارتباط هر چه بهتر مراکز علمی و صنایع نیاز به برنامه‌ریزی جدی و اثر بخش است، در واقع ارتباطی دو جانبه در این زمینه باید پایه‌ریزی شود و در دانشگاه‌ها دفاتر "ارتباط با صنعت" باید به درستی فعالیت کنند.

مجتمع متخصصین ایران به نقل از خبرگزاری مهر - عضو هیات علمی دانشگاه شیراز گفت: برای ارتباط هر چه بهتر مراکز علمی و صنایع نیاز به برنامه‌ریزی جدی و نهادینه شدن آن است، در واقع ارتباطی دو جانبه در این زمینه باید پایه‌ریزی شود.

پروفسور محمد نمازی، عضو هیات علمی دانشگاه شیراز با اشاره به اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه عنوان کرد: برای ارتباط هر چه بهتر مراکز علمی و صنایع نیاز به برنامه‌ریزی جدی و اثر بخش است، در واقع ارتباطی دو جانبه در این زمینه باید پایه‌ریزی شود و در دانشگاه‌ها دفاتر "ارتباط با صنعت" باید به درستی فعالیت کنند.

نمازی ادامه داد: تمام وزارتخانه‌ها از اعتبارات پژوهشی برخوردار هستند، اما باید از طریق ارتباط با دانشگاه‌ها بخشی از بودجه خود را به فعالیت‌های تحقیقاتی در مراکز علمی اختصاص دهند تا این مراکز بدون مشکلات مالی به تحقیقات خود بپردازند.

عضو هیات علمی دانشگاه شیراز عنوان کرد: با این روش هم فعالیت پژوهشی و علمی دانشگاه‌ها وارد فاز عملی شده و از سوی دیگر نیاز کشور به تحقیقات رفع می‌شود، در این راستا نیازمند مدیریتی ساده و روشن هستیم.

برنده جایزه ملی علامه طباطبایی، طبقه‌بندی، اولویت بندی مشکلات و اعلام نیاز از سوی صنایع را در این عرصه تاثیرگذار دانست و گفت: اگر با برنامه‌ریزی بلند مدت در مسیر حل این مشکلات گام برداشته شود، در این صورت بودجه کشور نیز در این مسیر رفع نیازهای علمی قرار می‌گیرد.

نمازی با اشاره به وجود نیروهای توانمند در دانشگاه‌ها، گفت: بسیاری از دانشجوهای دوره‌های مختلف دانشگاه‌ها نیروهایی توانمند و مستعد در سطح بین‌الملل هستند، اما به دلیل کمی امکانات و فرصت به خوبی ندرخشیده‌اند.

وی برای تبدیل دانش به ثروت وجود پیش‌نیازهایی را ضروری دانست و گفت: باید باور به اینکه دانشگاه‌ها حلال مشکلات هستند، در افکار عمومی جامعه به وجود آید، در این صورت برای آن هزینه می‌شود و در قدم بعد برنامه‌ریزی درستی در این راستا انجام شود.

نمازی با اشاره به اینکه نباید انتظار داشت دولت تمام منابع را برای مراکز علمی تامین کند، افزود: دانشگاه‌ها در حوزه‌های مختلف علم خود تولیداتی را دارند که برای ورود آن به بازار رقابت نیاز به بازاریابی محصول است، ارتباط با صنعت یکی از موارد بازاریابی برای مراکز علمی محسوب می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه شیراز گفت: فعالیت‌های علمی در دانشگاه‌ها در راستای این ارتباط انجام می‌شود اما مقطعی هستند، دولت باید فرآیند این ارتباط را تسهیل کند، البته ارزیابی عملکرد دانشگاه‌ها و صنایع از مواردی است که باید رخ دهد تا حرکتی بر اساس آزمون و خطا انجام نشود.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی در کشور ما باید فعال‌تر وارد عمل شود، بیان کرد: در بیشتر کشورهای دنیا بخش خصوصی در این عرصه به کمک دولت آمده و سرمایه‌گذاری مناسبی برای دستیابی به اقتصاد دانش بنیان داشته است، در کشور ما نیز این بخش باید فعال تر شود، زیرا این شرکت‌ها با در نظر گرفتن سود حاصله فعالانه وارد عمل می‌شوند.


لینک مرتبط :

http://www.mehrnews.com/detail/News/2365017

   سه شنبه 13 آذر 1403    
میهمان عزیز خوش آمدید
دسته بندی موضوعی اخبار
خبر
فرصت شغلی
فرصت تحصیلی
همایش ها
اخبار پربازديد هفته
» پزشکیان به دانشگاه شریف می‌رود | 11/9/1403 | 20 بار مشاهده
دسته بندی تخصصی اخبار
جستجو در محتويات سايت
دریافت خبرنامه روزانه
اگر مایل به دریافت خبرنامه در ایمیل خود بدون عضویت در سایت هستید

لطفا ایمیل خود را وارد نمایید :

برای تکمیل ثبت نام حتما بر روی لینکی که توسط ایمیل به شما ارسال میشود کلیک کنید

Delivered by FeedBurner

تبلیغات