بانک اطلاعاتی فنی و مهندسی -> کامپیوتر | 29/8/1389 | 1079 بار مشاهده | درج شده توسط مدیریت سایت

پنهان نگاری تصاویر با استفاده از مفاهیم و ویژگی‏های هندسی در دانشگاه صنعتي اميركبير

دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی امیرکبیر به منظور مخفی کردن حضور پیام از دید بیننده به پنهان نگاری با استفاده از مفاهیم هندسی دست یافت .به گزارش زوابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر :مهندس آرزو ترکمن مجری پروژه در بیان قابلیت‏های پنهان نگاری تصاویر اظهار داشت: پنهان نگاری پیام محرمانه را درون یک رسانه به نام پوشش پنهان می‏کند و هدف این است که رسانه را به گونه‏ای تغییر دهد که قابل تشخیص نباشد.

مجتمع متخصصین ایران به نقل از وزارت علوم تحقیقات و فن آوری -
دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی امیرکبیر به منظور مخفی کردن حضور پیام از دید بیننده به پنهان نگاری با استفاده از مفاهیم هندسی دست یافت .
به گزارش زوابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر :مهندس آرزو ترکمن مجری پروژه در بیان قابلیت‏های پنهان نگاری تصاویر اظهار داشت: پنهان نگاری پیام محرمانه را درون یک رسانه به نام پوشش پنهان می‏کند و هدف این است که رسانه را به گونه‏ای تغییر دهد که قابل تشخیص نباشد.
وی با بیان اینکه با استفاده از روش کلاژ به پنهان سازی تصاویر می توان دست یافت گفت: هدف این پروژه معرفی دو روش پنهان نگاری است که براساس روش‏های کلاژ توسعه یافته و مشکل ظرفیت پنهان سازی و سایر محدودیت‏های روش‏های کلاژ را مرتفع می‏سازد.
وی افزود: در هر دو روش ارائه شده در این طرح مسیر پنهان سازی به صورت خودکار براساس تصویر پوشش انتخاب می‏شود و در واقع اشیاء اضافه شده بروی نقاطی از منحنی مسیر پنهان سازی اضافه می‏شوند.
وی با اشاره به اینکه با گسترش اینترنت و افزایش کار بران ، نیاز به ایجاد یک راه ارتباطی امن بیش از پیش احساس می‏شود بیان داشت: یکی ازراه‏های حافظت از داده انتقالی پنهان کردن آن در تصویر دیجیتالی است که با استفاده از الگوریتم‏های پنهان نگاری داده سری درون یک فایل تصویر پنهان شده و به جای داده اصلی تصویر پنهان نگاری شده انتقال می‏یابد.
ترکمن با بیان اینکه هدف از پنهان نگاری این است که تصویر را به گونه‏ای تغییر دهد که قابل تشخیص نباشد و هیچ فردی به جز فرستنده و گیرنده پیام قادر به تشخیص حضور پیام در تصویر پنهان‏نگاری شده نباشند تصریح کرد: روش ارائه شده در این پروژه نسبت به سایر روش‏های کلاژ دارای ظرفیت و امنیت پنهان‏نگاری بالاتر است به طوری که می‏تواند تنها با دو میلیون  61852 بیت 988807 کاراکتر را پنهان کند.
 این پژوهشگر گفت: همچنین این تکنیک می‏تواند در برابر حملاتی مانند اضافه کردن نویز به تصویر، فشرده سازی تصویر، چرخش، انتقال و تغییر مقیاس و محو تصویر مقاومت کند.
گفتنی است: این پروژه در قالب پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار و به راهنمایی دکترمحمدرضا رزازی انجام شده است.
 
   پنجشنبه 1 آذر 1403    
میهمان عزیز خوش آمدید
دسته بندی موضوعی اخبار
خبر
فرصت شغلی
فرصت تحصیلی
همایش ها
اخبار پربازديد هفته
دسته بندی تخصصی اخبار
جستجو در محتويات سايت
دریافت خبرنامه روزانه
اگر مایل به دریافت خبرنامه در ایمیل خود بدون عضویت در سایت هستید

لطفا ایمیل خود را وارد نمایید :

برای تکمیل ثبت نام حتما بر روی لینکی که توسط ایمیل به شما ارسال میشود کلیک کنید

Delivered by FeedBurner

تبلیغات