بانک اطلاعاتی علوم پزشکی -> دارو سازی | 31/2/1388 | 384 بار مشاهده | درج شده توسط مدیریت سایت

پادتن مصنوعی ، ممکن است در نهايت به تهيه واکسن برای ويروس ايدز منجر شود

پادتن مصنوعي، واکسن احتمالي ايدز محققان شيوه اي را کشف کرده اند که با توليد يک پادتن مصنوعي ، در نهايت به تهيه واکسني براي ويروس ايدز مي انجامد. به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از رویترز  ،  پژوهشگران در مجله “نيچر مديسين” اعلام کردند: اين مولکول مصنوعي که يک ويروس آن را وارد بدن مي کند، سيستم ايمني ميمونها را در برابر نمونه حيواني ويروس HIV موسوم به SIV محافظت کرد.

مجتمع متخصصین ایران به نقل از پزشکان بدون مرز -

پادتن مصنوعي، واکسن احتمالي ايدز

محققان شيوه اي را کشف کرده اند که با توليد يک پادتن مصنوعي ، در نهايت به تهيه واکسني براي ويروس ايدز مي انجامد.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از رویترز  ،  پژوهشگران در مجله “نيچر مديسين” اعلام کردند: اين مولکول مصنوعي که يک ويروس آن را وارد بدن مي کند، سيستم ايمني ميمونها را در برابر نمونه حيواني ويروس HIV موسوم به SIV محافظت کرد.

در حالي که سالها تا آزمايش اين مولکول بر روي انسان مانده است، اما اين کشف امکان محافظت افراد در برابر اين ويروس مهلک و درمان ناپذير را ميسر مي سازد.

“فيليپ جانسون” از بيمارستان کودکان فيلادلفيا مي گويد: شش ميمون از ۹ ميمون آزمايش شده با اين مولکول در برابر عفونت SIV محافظت شدند و هيچ کدام به ايدز مبتلا نشدند.

تلاش هاي متعددي به منظور توليد واکسن مقابله با اين ويروس فلج کننده سيستم ايمني انساني که موجب ابتلا به ايدز مي شود صورت گرفته که همگي با شکست مواجه شده است.

بدن معمولا در برابر اين ويروس، پادتن نمي سازد. پادتن ها ذرات دستگاه ايمني بدن هستند که به مهاجمان بدن حمله کرده و آنها را از بين مي برند.

گروه تحقيقاتي جانسون يک تکه مصنوعي دي ان آ را با کمک مهندسي ژنتيک به گونه اي توليد کردند که مي تواند پادتن هاي مصنوعي موسوم به پروتئين هاي آنتي بادي مانند يا مولکول هاي چسبنده ايمني را بسازد.

اغلب کارشناسان ايدز ساخت واکسن را تنها راه مهار همه گيري اين بيماري مي دانند. ويروس مهلک ايدز ۲۵ ميليون تن را در سراسر جهان از دهه ۱۹۸۰ تا کنون به کام مرگ کشانده و اکنون ۳۳ ميليون نفر را نيز مبتلا کرده است.

داروهايي براي مهار اين بيماري تهيه شده که اغلب گران و داراي عوارض جانبي هستند؛ پس از مدتي نيز کارايي خود را از دست داده و بيمار مجبور مي شود به داروهاي جديدتر رو آورد.


لینک مرتبط :

http://www.pezeshk.us/?p=16441

   شنبه 29 دي 1403    
میهمان عزیز خوش آمدید
دسته بندی موضوعی اخبار
خبر
فرصت شغلی
فرصت تحصیلی
همایش ها
اخبار پربازديد هفته
خبری برای نمایش وجود ندارد!
دسته بندی تخصصی اخبار
جستجو در محتويات سايت
دریافت خبرنامه روزانه
اگر مایل به دریافت خبرنامه در ایمیل خود بدون عضویت در سایت هستید

لطفا ایمیل خود را وارد نمایید :

برای تکمیل ثبت نام حتما بر روی لینکی که توسط ایمیل به شما ارسال میشود کلیک کنید

Delivered by FeedBurner

تبلیغات