بانک اطلاعاتی علوم پزشکی -> پزشکی | 31/2/1388 | 128 بار مشاهده | درج شده توسط مدیریت سایت
با افزودن گردو به رژيم غذایی روزانه میتوان به كنترل ديابت نوع دوم كمك كردآيا گردو ميتواند ديابت را كنترل كند؟ محققان مركز مواد غذايي اسمارت در دانشگاه «وولون گونگ» استراليا در مقاله جديدي ميگويند؛ مصرف مواد غذايي كم چرب براي بيماران مبتلا به ديابت نوع دوم راه كار مناسبي است اما بررسيها نشان ميدهد كه افزودن مواد غذايي كليدي كه نوع مناسب چربي را به بدن منتقل ميكنند مانند گردو نيز در كنترل بيماري حائز اهميت است. به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از آسیوشیتدپرس ، مصرف گردو، باعث ميشود كه ميزان چربي خوب در خون مبتلايان به ديابت نوع دوم افزايش پيدا كند كه براي بيمار مفيد است.
مجتمع متخصصین ایران به نقل از پزشکان بدون مرز -
آيا گردو ميتواند ديابت را كنترل كند؟ محققان مركز مواد غذايي اسمارت در دانشگاه «وولون گونگ» استراليا در مقاله جديدي ميگويند؛ مصرف مواد غذايي كم چرب براي بيماران مبتلا به ديابت نوع دوم راه كار مناسبي است اما بررسيها نشان ميدهد كه افزودن مواد غذايي كليدي كه نوع مناسب چربي را به بدن منتقل ميكنند مانند گردو نيز در كنترل بيماري حائز اهميت است. به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از آسیوشیتدپرس ، مصرف گردو، باعث ميشود كه ميزان چربي خوب در خون مبتلايان به ديابت نوع دوم افزايش پيدا كند كه براي بيمار مفيد است. همچنين گردو هم مانند ساير مواد غذايي مفيد ويتامين E و ساير تركيبات با خاصيت آنتي اكسيداني قوي را وارد بدن ميكند. هم چنين گردو سطح انسولين را در بدن بهبود ميبخشد كه علت آن ميتواند به خاطر وجود چربي خوب در رژيم غذايي باشد. هدف اصلي در رژيم درماني در بيماران ديابتي استفاده از مواد غذايي به طور متعادل است. بر اساس اين مقاله كه در مجله اروپايي «تغذيه كلينيكي» به چاپ رسيده، چون بيماران مبتلا به ديابت نوع دوم اغلب در سنين بالا هستند لذا مهمترين اقدام براي بهبود شرايط آنها كنترل وزن است. به گفته محققان؛ مصرف فيبرهاي محلول به ميزان ۲۵ گرم به ازاي هر هزار كيلوكالري ضمن ايجاد احساس سيري ميتواند به كنترل قند كمك كند. همچنين محققان توصيه ميكنند: بيماران ديابتي بايد تعداد وعدههاي غذايي خود را افزايش دهند، حتما قبل از غذا از سالاد يا مواد غذايي كم كالري مانند كرفس و كاهو و سوپهاي ساده و كم كالري استفاده كنند. آرد گندم سبوس دار را به جاي آرد سفيد مصرف نمايند. بعلاوه توصيه ميشود كه بيماران ديابتي از مصرف روغن ماهي و مكمل نياسين بپرهيزند چون باعث بالا رفتن قند خون ميشود. اين افراد بايد آب زيادي بنوشند و مصرف چربيها را طبق نظر متخصص تغذيه در رژيم غذايي روزانه خود كاهش دهند. لینک مرتبط : http://www.pezeshk.us/?p=16429 |
دسته بندی موضوعی اخبار
اخبار پربازديد هفته
دسته بندی تخصصی اخبار
|
جستجو در محتويات سايت
دریافت خبرنامه روزانه
اگر مایل به دریافت خبرنامه در ایمیل خود بدون عضویت در سایت هستید
تبلیغات
|