بانک اطلاعاتی علوم پزشکی | 9/7/1392 | 1575 بار مشاهده | درج شده توسط مدیریت سایت

راه اندازي دوره هاي كوتاه مدت پزشکی با اساتيد خارجي

سرپرست دانشگاه علوم پزشكي تهران در ديدار با رئيس انستيتو بين المللي نوروساينس هانور آلمان، بر توسعه همكاري با اساتيد برجسته خارجي تاكيد و از آمادگي زير ساختهاي دانشگاه به منظور گسترش ارتباطات بين المللي خبر داد.  پروفسور مجيد سميعي با دكتر علی جعفريان، سرپرست دانشگاه دیدار و در این دیدار تاکید کرد: افرادي كه در رشته هاي علمي خود سرشناس و موفق هستند قطعا مي توانند از عهده مسئوليت هاي سنگين برآيند و اطمينان دارم كه با افكار بزرگ سطح دانشگاه را بالاتر خواهيد برد و از ظرفيت ها به خوبي استفاده خواهيد كرد.

مجتمع متخصصین ایران به نقل از خبرگزاری مهر - سرپرست دانشگاه علوم پزشكي تهران در ديدار با رئيس انستيتو بين المللي نوروساينس هانور آلمان، بر توسعه همكاري با اساتيد برجسته خارجي تاكيد و از آمادگي زير ساختهاي دانشگاه به منظور گسترش ارتباطات بين المللي خبر داد.

 پروفسور مجيد سميعي با دكتر علی جعفريان، سرپرست دانشگاه دیدار و در این دیدار تاکید کرد: افرادي كه در رشته هاي علمي خود سرشناس و موفق هستند قطعا مي توانند از عهده مسئوليت هاي سنگين برآيند و اطمينان دارم كه با افكار بزرگ سطح دانشگاه را بالاتر خواهيد برد و از ظرفيت ها به خوبي استفاده خواهيد كرد.

وي انتخاب 18 دانشجو به منظور گذراندن دوره هاي تخصصي در آلمان و بازگشت آنها به كشور را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: انتخاب شايسته ترين دانشجويان براي گذراندن دوره هاي تخصصي علاوه بر آثار مثبتي كه براي دانشگاه و كشور به همراه دارد موجب فخر ما در مركز نيز شد چرا كه اين دانشجويان افراد بسيار مستعدي بوده و ظرف 6 ماه آينده نخستين مقالات خود را در مجلات منتشر خواهند كرد.

پروفسور سميعي، علوم اعصاب را از پيچيده ترين و دشوارترين رشته هاي علمي ارزيابي كرد و گفت: تحصيل در اين رشته بسيار زمانبر و دشوار بوده و سالها تلاش لازم است تا افراد بتوانند در اين رشته كارهاي برجسته اي انجام دهند و يا مقالات مناسبي ارائه کنند و لذا بسيار خوشحالم كه مركز علوم اعصاب ايران از ابتدا با برنامه ريزي مناسب و تربيت نيروهاي متخصص فعاليت خود را آغاز كرده است.

وي اين مركز را الگويي براي ساير رشته ها خواند و خاطر نشان كرد: با آماده سازي زير ساختهاي مناسب براي اين مركز به گونه اي برنامه ريزي كرده ايم تا براي 10 سال آينده در تمام رشته هاي علوم اعصاب، شاهد جهش و ترقي باشيم و كشورهاي ديگر توان رقابت با ايران در اين زمينه را نداشته باشند.

جراح مغز و اعصاب آماده سازي دانشجويان از سالهاي پايين براي انجام فعاليت هاي تحقيقاتي را در رشد پژوهش و دانشجو بسيار موثر خواند و يادآور شد: هدايت دانشجويان سال 2 و آماده سازي آنها براي فعاليت هاي پژوهشي در كنار تحصيل، بزرگ ترين سرمايه و ثروت دانشگاه بشمار مي آيد و تاثيرات شگرفي به همراه خواهد داشت.

پروفسور سميعي، خواستار راه اندازي دانشكده پزشكي بين المللي، با همكاري اساتيد برجسته در رشته هاي مختلف شد و تاكيد كرد: خوشبختانه ارتباطات خوبي با اساتيد برجسته دنيا دارم و بسيار علاقمندم تا از اين ارتباط براي راه اندازي دانشكده اي بين المللي استفاده کنيم. اگر چه اين برنامه نيازمند طراحي مدل و صرف زمان است.

دکتر علی جعفريان، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این دیدار، حضور پروفسور سميعي و پيگيري پيشرفتهاي مركز علوم اعصاب ايران از سوي وی را منشا خير دانست و گفت: ارتباطات بين المللي يكي از ضرورت هاي كار دانشگاهي است و شايد بدون آن نتوانيم فعاليت ها را به سرعت پيش بريم.

وي تسهيل شرايط، رفع معذوريتها و بهره گيري از اساتيد رشته هاي ديگر را از جمله فعاليت هاي در دست اجرا خواند و افزود: هر چه بتوانيم به سمت ساختاري مشخص حركت كنيم، نتايج بهتري در اين زمينه حاصل خواهد شد. وجود زير ساختهاي مناسب دانشگاه فرصتي مناسب براي گسترش همكاريها است و خوشبختانه با شرايط كنوني دانشگاه، اجراي اين پروژه كار دشواري نخواهد بود و تنها لازم است منابع مالي آن تامين شود.

دكتر عرب خردمند، معاون بين الملل دانشگاه، با ارائه گزارشي از فعاليت هاي پرديس بين الملل دانشگاه گفت: پس از معرفي دانشگاه علوم پزشكي تهران در عرصه بين الملل و اعلام درخواست هزار و 700 دانشجو، توانستيم 75 دانشجوي خارجي را از 18 كشور جهان جذب کنیم.

وي تعريف شيوه اي براي فعال سازي دپارتمان علوم اعصاب از طريق راه اندازي دوره هاي كوتاه مدت و يا جذب رزيدنت در اين زمينه را بسيار موثر خواند و افزود: دانشگاه آمادگي راه اندازي دوره هاي كوتاه مدت با همكاري اساتيد برجسته خارجي را داشته و حتي تسهيلات لازم همچون اخذ ويزا در كمترين زمان ممكن و استفاده از خوابگاه هاي مناسب را نيز در نظر گرفته است.

دكتر عرب خردمند، علاوه بر علوم اعصاب، گسترش ارتباط با ساير رشته ها را ضروري خواند و اضافه كرد: اميدوارم همكاري ما محدود به علوم اعصاب نباشد و ارتباط مناسب با اساتيد ساير رشته ها نيز فراهم شود. همچنين معرفي و دعوت اساتيد به صورت ادواري به منظور برقراري ارتباط و شناخت فعاليت هاي دانشگاه مي تواند بسيار كمك كننده باشد.

بر اساس تفاهم نامه امضا شده ميان دانشگاه علوم پزشکی تهران و انستيتو بين المللي نورو ساينس هانور، مرکز مغز و اعصاب با كمك خيرين در حال ساخت است و دستیاران تخصصی رشته های مرتبط با مغز و اعصاب نیز به آلمان سفر کرده و در دوره های تکمیلی این انستیتو شرکت می کنند. 


   شنبه 29 دي 1403    
میهمان عزیز خوش آمدید
دسته بندی موضوعی اخبار
خبر
فرصت شغلی
فرصت تحصیلی
همایش ها
اخبار پربازديد هفته
خبری برای نمایش وجود ندارد!
دسته بندی تخصصی اخبار
جستجو در محتويات سايت
دریافت خبرنامه روزانه
اگر مایل به دریافت خبرنامه در ایمیل خود بدون عضویت در سایت هستید

لطفا ایمیل خود را وارد نمایید :

برای تکمیل ثبت نام حتما بر روی لینکی که توسط ایمیل به شما ارسال میشود کلیک کنید

Delivered by FeedBurner

تبلیغات