بانک اطلاعاتی فنی و مهندسی -> کامپیوتر | 18/7/1388 | 174 بار مشاهده | درج شده توسط مدیریت سایت
تكليف اينترنت را روشن كنيدهمه ناراضي هستند، بخش دولتي معتقد است توسعه اينترنت پرسرعت به واسطه تكيه به توانمندي بخش خصوصي و منع حضور دولتي ها در سال هاي گذشته، متناسب با برنامه نبوده و كشور از اين بابت متضرر و عقب مانده است.بخش خصوصي هم ناراضي است، ايشان هم مسايل و مشكلات خود را مطرح مي كنند و معتقدند فضا و امكانات سخت افزاري و قانوني براي پيشرفت كارشان فراهم نشده است.
مجتمع متخصصین ایران به نقل از فناوران - همه ناراضي هستند، بخش دولتي معتقد است توسعه اينترنت پرسرعت به واسطه تكيه به توانمندي بخش خصوصي و منع حضور دولتي ها در سال هاي گذشته، متناسب با برنامه نبوده و كشور از اين بابت متضرر و عقب مانده است.
بخش خصوصي هم ناراضي است، ايشان هم مسايل و مشكلات خود را مطرح مي كنند و معتقدند فضا و امكانات سخت افزاري و قانوني براي پيشرفت كارشان فراهم نشده است. مصرف كنندگان هم اما از وضع موجود ناراضي هستند. كاربران اينترنت در ايران به قيمت، كيفيت و محدود بودن دسترسي به اينترنت پرسرعت حتي در بخش هايي از پايتخت كشور معترض هستند. بنابراين هيچ ضلعي از اضلاع تامين، عرضه و مصرف اينترنت در كشور از وضع موجود رضايت نداشته و جالب آن كه با وجود روشن بودن مشكلات توسعه اينترنت، گلايه همه بخش ها كمافي السابق پابرجاست. يكي از خواسته هاي اصلي از وزير ارتباطات جديد نيز رسيدگي به وضعيت اينترنت و تعيين تكليفي براي آن بود. اين در حالي است كه امروزه شاخص هاي توسعه يافتگي كشورها در ضريف نفوذ و كاربري اينترنت در حال تغيير است و دسترسي به اينترنت از طريق دايال آپ تقريبا در دنيا رو به فراموشي است. اما در كشور ما ضريب نفوذ اينترنت پرسرعت كه در همان پرسرعت بودنش نيز حرف و حديث هاي زيادي وجود دارد، به هيچ وجه زيبنده كشوري در حال توسعه نيست. اگرچه يكي از موانع توسعه اينترنت پرسرعت در جايي خارج از وزارت ارتباطات و مسايل سخت افزاري ريشه دارد. برخي از مسوولان فرهنگي نبود محتواي بومي در اينترنت را عاملي براي بي نيازي به توسعه سريع تر و بيشتر دسترسي به اينترنت مي دانند. ايشان معتقدند زماني كه محتواي مبتني بر اينترنت پر سرعت در كشور فراگير نشده، كاربر ايراني نيز دليلي براي دسترسي به خدمات پرسرعت ندارد. در اين خصوص اين دغدغه نيز مطرح است كه عرضه اينترنت پرسرعت به معناي تسريع در دسترسي به خدمات و محتواي آن سوي مرزهاست كه در بسياري از موارد نه تنها سنخيتي با مباني فرهنگي ما ندارد بلكه مغاير با آن نيز هست. به عبارتي برخي از مسوولان معتقدند توسعه اينترنت بايد به موازات عرضه و توسعه محتواي بومي باشد. اما موضوعي كه باقي مي ماند اين است كه در نهايت وزارت ارتباطات بايد به نوعي برنامه عمل خود را براي توسعه اينترنت كشور اعلام و شفاف كند. چراكه اتخاذ سياست انفعالي و كندي در اين زمينه نيز راهگشا نخواهد بود و چه بسا سرعت و توسعه فناوري، در آينده هر نوع تاخير در اين عرصه را از اساس زير سوال برده و تمام زيرساخت هاي فعلي را نيز بي استفاده بگذارد. اما در حالي كه كسي چه مي داند شايد فردا روزي همچون مقوله ماهواره، خدمات اينترنتي نيز به صورت بي سيم و از فضا ارسال شود، بخش دولتي و خصوصي و كاربران سرگرم كشمكش بر سر نوع تفسير قانون و نحوه تامين و عرضه، قيمت و كيفيت اينترنت و توليد محتوا براي آن هستند. از اين رو بار ديگر به مسوولان امر توصيه مي شود تا هر چه سريع تر تكليف اينترنت را در كشور روشن كنند. منبع : فناوران |
دسته بندی موضوعی اخبار
اخبار پربازديد هفته
دسته بندی تخصصی اخبار
|
جستجو در محتويات سايت
دریافت خبرنامه روزانه
اگر مایل به دریافت خبرنامه در ایمیل خود بدون عضویت در سایت هستید
تبلیغات
|