بانک اطلاعاتی سایر تخصص ها | 4/8/1388 | 545 بار مشاهده | درج شده توسط مدیریت سایت

خسارت هشت هزار میلیارد تومانی تصادفات جاده ای درکشور

خسارت هشت هزار میلیارد تومانی تصادفات جاده ای درکشور قائم مقام کمبته سلامت مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: درطول اجرای برنامه چهارم توسعه کشور، هشت هزار میلیارد تومان خسارت مالی براثر تصادفات جاده ای به کشور وارد شد. علی باغبانیان درگفتگو با خبرنگار سلامت نیوز افزود: قبل از اجرای برنامه چهارم توسعه کشور هرساله  بیست و هفت هزار نفر بر اثر تصادفات جاده ای جان خود را از دست می دادند که با اجرای این برنامه ، آمار به شدت کاهش یافت.

مجتمع متخصصین ایران به نقل از سلامت نیوز - خسارت هشت هزار میلیارد تومانی تصادفات جاده ای درکشور
قائم مقام کمبته سلامت مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: درطول اجرای برنامه چهارم توسعه کشور، هشت هزار میلیارد تومان خسارت مالی براثر تصادفات جاده ای به کشور وارد شد.

علی باغبانیان درگفتگو با خبرنگار سلامت نیوز افزود: قبل از اجرای برنامه چهارم توسعه کشور هرساله  بیست و هفت هزار نفر بر اثر تصادفات جاده ای جان خود را از دست می دادند که با اجرای این برنامه ، آمار به شدت کاهش یافت.
وی با اعلام اینکه طبق آخرین آمار به دست آمده ، درسال جاری کشته شدگان تصادفات جاده ای به بیست و یک هزار نفررسیده است و بیان کرد: دربرنامه چهارم توسعه کشور قرارشد آمار کشته شدگان تصادفات جاده ای  به سیزده هزار نفر برسندکه با گذشت سه سال از اجرای این برنامه اما هنوز به این رقم نرسیده ایم.
قائم مقام کمیته سلامت مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان داشت: براساس تحقیقات صورت گرفته مشخص شد که بیش از هفتاد درصد ازجان باختگان تصادفات جاده ای ، سرپرست خانوارها بوده اند و با کشته شدن یک نفریک خانواده از هم متلاشی شده است.
وی با اشاره به اینکه به موازات کاهش شش هزار نفری از جمعیت کشته شدگان تصادفات جاده ای در کشور از تعداد مجروحین هم کاسته شده است اظهارداشت: تعداد مجروحین تصادفات جاده ای در برخی از سال ها حتی به دویست تا دویست و پنجاه هزار نفرهم می رسد که اکثرا به صورت سرپایی درمان می شوند و تعداد کمی از آنها قطع نخاعی می شوند وبا مدت درمان طولانی روبرو می شوند.
باغبانیان با بیان اینکه اغلب کشته شدگان و مجروحین تصادفات جاده ای در سنین مولد و مشغول به کاربوده اند خاطرنشان کرد: هم اکنون نظارت قوی برروی تصادفات جاده ای کشور به وسیله تیم متشکله از نیروی انتظامی، پلیس راه، کمیته امداد و نجات، وزارت راه و ارگان های بهداشتی و مجلس انجام می شود.
وی به بیش از دو هزار آمبولانس و احداث ده ها پایگاه امداد و نجات در مسیر را ه ها به منظور کاهش تصادفات جاده ای در کشور اشاره کرد و عنوان نمود: استاندارد فاصله اورژانس جاده ای ، بیست و پنج کیلومتر است که تا قبل از اجرای برنامه چهارم توسعه کشور به هفتاد کیلومترهم می رسید اما در طول اجرای این برنامه به چهل تا پنجاه کلیومتررسیده است که هنوز جا برای کاهش فاصله اورژانس و افزایش آمبولانس داریم.
باغبانیان  عیوب فنی خودروها و نقاط حادثه خیز را از دیگر عوامل ایجاد کننده و افزایش تصادفات جاده ای نام برد و ادامه داد: درحال حاضر پنجاه درصد از نقاط حادثه خیز کشور به منظور کاهش آمار تصادفات تعدیل و رفع شده است.
   پنجشنبه 1 آذر 1403    
میهمان عزیز خوش آمدید
دسته بندی موضوعی اخبار
خبر
فرصت شغلی
فرصت تحصیلی
همایش ها
اخبار پربازديد هفته
دسته بندی تخصصی اخبار
جستجو در محتويات سايت
دریافت خبرنامه روزانه
اگر مایل به دریافت خبرنامه در ایمیل خود بدون عضویت در سایت هستید

لطفا ایمیل خود را وارد نمایید :

برای تکمیل ثبت نام حتما بر روی لینکی که توسط ایمیل به شما ارسال میشود کلیک کنید

Delivered by FeedBurner

تبلیغات