بانک اطلاعاتی علوم پزشکی | 29/1/1388 | 219 بار مشاهده | درج شده توسط مدیریت سایت
50 درصد افراد ديابتي از بيماري خطرناك خود بياطلاعانددكتر ايرج خسرونيا كه به مناسبت برپايي كنگره سالانه جامعه پزشكان متخصص داخلي ايران كه 11 تا 15 ارديبهشت ماه امسال در مركز همايشهاي رازي تهران برپا ميشود سخن ميگفت با اعلام اين خبر افزود: افراد بياطلاع از ديابت زماني به پزشك مراجعه ميكنند كه دچار اختلال ديد، نارسايي كليهها و بيماريهاي عصبي ميشوند.وي از بيماري كبد چرب كه اكثرا بدون علامت بوده برحسب تصادف با سونوگرافي و انجام آزمايشها خود را نشان ميدهد به عنوان يك بيماري خطرناك ديگر نام برده، تصريح كرد: در بسياري از مواقع اكثر بيماران از مبتلا شدن خود به هپاتيتهاي خطرناك مانند هپاتيت C اطلاع ندارند و ممكن است بر حسب تصادف و انجام آزمايش يا ايجاد عوارض اين بيماري به پزشك راهنمايي شوند.
مجتمع متخصصین ایران به نقل از سلامت نیوز - دكتر ايرج خسرونيا كه به مناسبت برپايي كنگره سالانه جامعه پزشكان متخصص داخلي ايران كه 11 تا 15 ارديبهشت ماه امسال در مركز همايشهاي رازي تهران برپا ميشود سخن ميگفت با اعلام اين خبر افزود: افراد بياطلاع از ديابت زماني به پزشك مراجعه ميكنند كه دچار اختلال ديد، نارسايي كليهها و بيماريهاي عصبي ميشوند.
وي از بيماري كبد چرب كه اكثرا بدون علامت بوده برحسب تصادف با سونوگرافي و انجام آزمايشها خود را نشان ميدهد به عنوان يك بيماري خطرناك ديگر نام برده، تصريح كرد: در بسياري از مواقع اكثر بيماران از مبتلا شدن خود به هپاتيتهاي خطرناك مانند هپاتيت C اطلاع ندارند و ممكن است بر حسب تصادف و انجام آزمايش يا ايجاد عوارض اين بيماري به پزشك راهنمايي شوند. دكتر خسرونيا گفت: متاسفانه درمان بيماريهاي مزمن مانند ديابت، سرطان و هپاتيتها بسيار گران و گاه بدون نتيجه است. وي ادامه داد: اگر ما بتوانيم سرطانها را در همان روزها و ماههاي اول تشخيص دهيم، درمان بسيار راحت تر و كم خرج خواهد بود در همين راستا كشورهاي پيشرفته، توان خود را صرف پيشگيري از بيماريها و انجام آزمايشهاي دورهاي براي تمام افراد كرده، بررسيهاي ساليانه را قانوني و اجباري كردهاند. به گفته رييس بيستمين كنگره جامعه پزشكان متخصص داخلي ايران، آمارهاي منتشر شده از بخشهاي سرطان، غدد و داخلي در ايران نشان ميدهد كه اكثر مبتلايان به سرطان زماني مراجعه ميكنند كه «متاستاز» و پخش سرطان بسياري از اندام آنها را فرا گرفته، درمان را با مشكل روبرو كرده است. وي با اشاره به اينكه اكثر كشورهاي پيشرفته، بيماريهاي خطرناك را قبل از بروز عوارض و پيشرفت بيماري درمان ميكنند، يادآور شد: به همين دليل است كه آمار مرگ و مير اين بيماريها در بعضي از كشورها بسيار بيشتر از كشورهاي پيشرفته است. دكتر خسرو نيا گفت: متاسفانه بيماران در ايران و كشورهاي همسايه به دليل انجام ندادن معاينات دورهاي و انجام آزمايشهاي ساليانه، زماني براي درمان بيماري خود مراجعه ميكنند كه بيماري با عوارض آن همراه و درمان آنها طولاني و گاه غيرممكن ميشود. وي اظهار داشت: انجام واكسيناسيون ممكن است از بروز بسياري از بيماريهاي عفوني جلوگيري كند، ولي بسياري از بيماريهاي متابوليك، عفوني و سرطانها فاقد واكسن بوده و بررسيهاي ساليانه افراد سبب محافظت در برابر شيوع و بروز بيماريهاي گوناگون ميشود. رييس اين كنگره در پايان گفت: بيستمين كنگره جامعه پزشكان متخصص داخلي ايران با تاكيد بر بررسي و پيشگيري از بيماريهاي خطرناك و با سخنراني استادان خارجي و داخلي 11 تا 15 ارديبهشت ماه در مركز همايشهاي رازي تهران برگزار خواهد شد. لینک مرتبط : http://news.parseek.com/Url/?id=3046483 |
دسته بندی موضوعی اخبار
اخبار پربازديد هفته
دسته بندی تخصصی اخبار
|
جستجو در محتويات سايت
دریافت خبرنامه روزانه
اگر مایل به دریافت خبرنامه در ایمیل خود بدون عضویت در سایت هستید
تبلیغات
|