بانک اطلاعاتی علوم پزشکی -> پزشکی | | 170 بار مشاهده | درج شده توسط مدیریت سایت

پوشيدن لباسهاي نخي و استحمام روزانه در پيشگيري ازعرق‌سوز شدن پوست موثرند

يك متخصص پوست گفت: عرق‌سوز شدن از جمله شايع‌ترين مشكلات پوستي در فصل تابستان است كه مي‌توان با استحمام روزانه و پوشيدن لباس‌هاي نخي و خنك از بروز آن پيش‌گيري كرد. دكتر سيما رسائي در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)منطقه خوزستان، اظهار داشت: عرق سوز شدن از جمله شايع‌ترين مشكلات پوستي در فصل تابستان است كه به علت تعريق زياد در سطح پوست به وجود مي‌آيد و مي‌توان با رعايت نكات بهداشتي از بروز آن پيشگيري كرد.

مجتمع متخصصین ایران به نقل از ایسنا -

يك متخصص پوست گفت: عرق‌سوز شدن از جمله شايع‌ترين مشكلات پوستي در فصل تابستان است كه مي‌توان با استحمام روزانه و پوشيدن لباس‌هاي نخي و خنك از بروز آن پيش‌گيري كرد.

دكتر سيما رسائي در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)منطقه خوزستان، اظهار داشت: عرق سوز شدن از جمله شايع‌ترين مشكلات پوستي در فصل تابستان است كه به علت تعريق زياد در سطح پوست به وجود مي‌آيد و مي‌توان با رعايت نكات بهداشتي از بروز آن پيشگيري كرد.

وي افزود: عرق سوز معمولا مشكل خاصي را براي فرد ايجاد نمي‌كند و پس از يك هفته بهبودي مي‌يابد، ولي با توجه به خارش سوزشي كه در سطح پوست ايجاد مي‌كند، فرد را آزار مي‌دهد.

رسائي تصريح كرد: عرق سوز و التهاب پوست تاول‌هايي قرمز رنگ به اندازه نوك سوزن را در سطح پوست ايجاد مي‌كند و معمولا همراه با خارش و سوزش هستند. نوع ديگر عرق سوز در نواحي داراي چين و چروك پوست مانند زير بغل و كشاله ران و به دليل سايش در حين راه رفتن ايجاد مي‌شود. اين نوع عرق‌سوز معمولا در افراد چاق بيشتر بروز مي‌كند و ممكن است دچار عفونت ميكروبي شود.

اين متخصص پوست خاطرنشان كرد: توصيه مي‌شود افرادي كه به طور مكرر دچار عرق‌سوز مي‌شوند، در فصل تابستان از قرار گرفتن براي طولاني مدت در معرض هواي گرم و تعويق زياد خودداري كرده و سعي كنند محل عرق‌سوز شده را در معرض هواي خنك قرار دهند.

وي اضافه كرد: همچنين پوشيدن لباس‌هاي نخي، آزاد و خنك نيز در پيشگيري از عرق سوز شدن پوست در فصل تابستان موثر است. لباس‌هاي نايلوني و چسبان التهاب پوست را افزايش مي‌دهند.

استاديار دانشگاه علوم پزشكي جندي‌شاپور اهواز اظهار كرد: استحمام روزانه، قرار دادن دستمال خيس بر روي محل عرق‌سوز شده و استفاده از پودرهاي پوستي در پيشگيري از عرق‌سوز شدن پوست موثر است.

وي گفت: پوست كودكان داراي حساسسيت بيشتري نسبت به پوست بدن بزرگسالان است. بنابراين قرار نگرفتن كودكان در معرض هواي گرم و استفاده از پودر بچه براي پيشگيري از عرق سوز شدن كودكان توصيه مي‌شود.


لینک مرتبط :

http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1376391

   چهار شنبه 14 آذر 1403    
میهمان عزیز خوش آمدید
دسته بندی موضوعی اخبار
خبر
فرصت شغلی
فرصت تحصیلی
همایش ها
اخبار پربازديد هفته
» پزشکیان به دانشگاه شریف می‌رود | 11/9/1403 | 25 بار مشاهده
دسته بندی تخصصی اخبار
جستجو در محتويات سايت
دریافت خبرنامه روزانه
اگر مایل به دریافت خبرنامه در ایمیل خود بدون عضویت در سایت هستید

لطفا ایمیل خود را وارد نمایید :

برای تکمیل ثبت نام حتما بر روی لینکی که توسط ایمیل به شما ارسال میشود کلیک کنید

Delivered by FeedBurner

تبلیغات