بانک اطلاعاتی فنی و مهندسی -> کامپیوتر | 19/5/1388 | 169 بار مشاهده | درج شده توسط مدیریت سایت

كشف شيوه‌اي نوين براي كمك به معلولين هويت‌بخشي جسمي به معلولان با بدني مجازي!

با نمايش و اجراي تكنيك نوين و شگفت انگيزي كه به انسان امكان مي‌دهد با يك بدن مجازي به شكل فيزيكي شناسايي شود و هويت جسمي پيدا كند، تحقق روياي بسياري از افراد فلج و يا طراحان بازي‌هاي رايانه‌يي يك گام ديگر پيشروي كرد. به گزارش سرويس «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين دستاورد جديد بر اساس تحقيقات گذشته حاصل شده كه طي آن دانشمند‌ان علوم اعصاب، حالتي شبيه به تجارب خارج از بدن را در داوطلبان سالم ايجاد كرده و اين افراد را كه در حال مشاهده بدن مجازيشان بودند، به گونه‌اي فريب دادند كه احساس كنند بدنشان را لمس مي‌كنند.

مجتمع متخصصین ایران به نقل از ایسنا -

با نمايش و اجراي تكنيك نوين و شگفت انگيزي كه به انسان امكان مي‌دهد با يك بدن مجازي به شكل فيزيكي شناسايي شود و هويت جسمي پيدا كند، تحقق روياي بسياري از افراد فلج و يا طراحان بازي‌هاي رايانه‌يي يك گام ديگر پيشروي كرد.

به گزارش سرويس «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين دستاورد جديد بر اساس تحقيقات گذشته حاصل شده كه طي آن دانشمند‌ان علوم اعصاب، حالتي شبيه به تجارب خارج از بدن را در داوطلبان سالم ايجاد كرده و اين افراد را كه در حال مشاهده بدن مجازيشان بودند، به گونه‌اي فريب دادند كه احساس كنند بدنشان را لمس مي‌كنند.

در آخرين آزمايش، تشك‌هاي لرزشي با نورهاي فلش كننده روي پشت داوطلبان قرار گرفتند، سپس به وسيله يك دوربين كه از كمر آنها فيلم مي‌گرفت، بدن‌هاي مجازي ايجاد شدند و اين بدنها از طريق يك صفحه نمايش در بالاي سر اين افراد و در فاصله دو متري در مقابل آنها قابل مشاهده بودند. تكرار ضربه زدن به پشت اين افراد،‌ باعث شد احساس كنند كه خارج از بدنهايشان هستند.

همزمان داوطبان نورهاي فلشي را سوي بدن‌هاي مجازي خود مشاهده كردند و لرزه‌ها را روي بدنهاي واقعي خود احساس كردند.

وقتي از اين افراد سوال شد كه ضربه‌ها را در كجا حس مي‌كنند، برخي گزارش دادند كه ضربه‌ها و لرزش‌ها را روي بدن مجازي و خارج از بدن واقعي خود احساس كردند.

اين فن‌آوري هر چند هنوز در مراحل ابتدايي است، اما در آينده با پيشرفت‌هاي بيشتر مي‌تواند كاربردهاي مفيد كلينيكي براي افراد معلول و توان‌جويان حركتي داشته باشد.

اين تكنيك دستاورد محققان دانشگاه توبينگن در آلمان است.


لینک مرتبط :

http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1383611

   یکشنبه 4 آذر 1403    
میهمان عزیز خوش آمدید
دسته بندی موضوعی اخبار
خبر
فرصت شغلی
فرصت تحصیلی
همایش ها
اخبار پربازديد هفته
دسته بندی تخصصی اخبار
جستجو در محتويات سايت
دریافت خبرنامه روزانه
اگر مایل به دریافت خبرنامه در ایمیل خود بدون عضویت در سایت هستید

لطفا ایمیل خود را وارد نمایید :

برای تکمیل ثبت نام حتما بر روی لینکی که توسط ایمیل به شما ارسال میشود کلیک کنید

Delivered by FeedBurner

تبلیغات