بانک اطلاعاتی علوم پزشکی | 7/3/1389 | 454 بار مشاهده | درج شده توسط مدیریت سایت

آخرین فناوریهای علم بیهوشی در کشور بررسی شد

یزد - خبرگزاری مهر: آخرین فناوریهای علم بیهوشی با حضور بیش از 300 نفر از پزشکان، متخصصان و اساتید دانشگاه‌های استانهای یزد، کرمان، هرمزگان و اصفهان در سمیناری دو روزه بررسی شد. به گزارش خبرنگار مهر در یزد، رئیس انجمن رژیونال درد کشور ظهر امروز در این همایش اظهار داشت: خوشبختانه در حال حاضر در کشور ما این امکان وجود دارد که بتوان از طریق آن دردهای حاد بعد از اعمال جراحی کنترل شود.

مجتمع متخصصین ایران به نقل از خبرگزاری مهر -
یزد - خبرگزاری مهر: آخرین فناوریهای علم بیهوشی با حضور بیش از 300 نفر از پزشکان، متخصصان و اساتید دانشگاه‌های استانهای یزد، کرمان، هرمزگان و اصفهان در سمیناری دو روزه بررسی شد.

به گزارش خبرنگار مهر در یزد، رئیس انجمن رژیونال درد کشور ظهر امروز در این همایش اظهار داشت: خوشبختانه در حال حاضر در کشور ما این امکان وجود دارد که بتوان از طریق آن دردهای حاد بعد از اعمال جراحی کنترل شود.

دکتر فرناد ایمانی افزود: بیماران برای کنترل دردهای حاد بعد از اعمال جراحی خود دچار مشکلاتی هستند و رفع این مشکلات در مواردی می‌تواند هزینه‌های بسیاری برای بیماران ایجاد کند اما هم‌اکنون در کشور شرایطی ایجاد شده که امکان ارائه خدمات بسیار موثر و مفید برای کنترل این نوع دردها میسر شده است.

رئیس انجمن آنستزیولوژی و مراقبت‌های ویژه ایران نیز در این همایش با اشاره به اقداماتی که برای ارتقاء این رشته در کشور صورت گرفته است، اظهار داشت: در حال حاضر دو گروه فارغ‌التحصیل در این رشته در سطح کشور داریم و این رشته هر روز در حال فراگیرتر شدن است.

دکتر محمدمهدی قیامت خاطرنشان کرد: کشور ما در این زمینه هم‌اکنون در حال برقراری ارتباط با کشورهای پیشرفته در آنستزیولوژی نظیر انگلیس و آمریکاست تا فارغ‌التحصیلان ما بتوانند دوره‌هایی را نیز در این کشورها بگذرانند.

وی بیان داشت: اگر مسئولان سلامت کشور کمک کنند و تجهیزاتی که در رابطه با این علم مورد نیاز است را در عرصه‌های درمان و کلینیک‌ها مستقر کنند، این علم امکان فراگیری بیشتر را خواهد داشت و به طور قطع در بهبود کیفیت ارائه خدمات در این زمینه کمک‌های قابل توجهی خواهد کرد.

مدیر گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد نیز در این همایش اظهار داشت: در حاضر 10 دستیار تخصصی مشغول به تحصیل و آموزش در رشته بیهوشی و رژیونال و کنترل درد حاد در استان یزد هستند.

دکتر شکوفه بهداد خاطرنشان کرد: سالانه دو تا سه دستیار تخصصی در این رشته از سوی دانشگاه علوم پزشکی یزد پذیرش می‌شود که گروه بیهوشی مسئول آموزش این دستیاران هستند که این افراد در نهایت با قبولی در امتحانات برد تخصصی، متخصص بیهوشی می‌شوند.

دبیر این گردهمایی نیز در حاشیه این سمینار اظهار داشت: در این سمینار بیشتر موضوعاتی در رابطه با درد بعد از اعمال جراحی یا همان درد حاد مورد بررسی قرار گرفته است.

عبداللهی بیان داشت: امروزه بسیاری بر این اعتقادند که هیچ بیماری بعد از عمل جراحی نباید دردی داشته باشد و این درد را که با عنوان درد حاد معرفی می‌شود، با روش‌های رژیونال یا بی‌حسی‌های موضعی که فقط اندام بی‌حس می‌شود و تمام بدن تحت بیهوشی عمومی قرار نمی‌گیرد، قابل رفع است.

وی خاطرنشان کرد: این مبحث جدی‌ترین مبحثی است که در این سمینار دو روزه که با همکاری و میزبانی دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار شده است، مورد بررسی قرار می ‌گیرد.

سمینار دو روزه بیهوشی رژیونال و کنترل درد حاد از امروز در بیمارستان شهید صدوقی یزد آغاز به کار کرد.

در این سمینار که با حضور بیش از 300 نفر از پزشکان، متخصصان و دانشجویان این رشته در حال برگزاری است، 18 سخنرانی ارائه می‌شود و چهار کارگاه عملی نیز تشکیل خواهد شد.

       
میهمان عزیز خوش آمدید
دسته بندی موضوعی اخبار
خبر
فرصت شغلی
فرصت تحصیلی
همایش ها
اخبار پربازديد هفته
دسته بندی تخصصی اخبار
جستجو در محتويات سايت
دریافت خبرنامه روزانه
اگر مایل به دریافت خبرنامه در ایمیل خود بدون عضویت در سایت هستید

لطفا ایمیل خود را وارد نمایید :

برای تکمیل ثبت نام حتما بر روی لینکی که توسط ایمیل به شما ارسال میشود کلیک کنید

Delivered by FeedBurner

تبلیغات