بانک اطلاعاتی علوم پزشکی -> پزشکی | 2/4/1388 | 276 بار مشاهده | درج شده توسط مدیریت سایت
براي جلوگيري از تب مالت، پنير تازه را ۹۰روز در آب نمك بگذاريدرييس مركز تحقيقات بيماريهاي عفوني و گرمسيري دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي گفت: به منظور جلوگيري از ابتلا به تب مالت پنير تازه كه به صورت فلهاي خريداري شده را تا ۹۰روز بايد در آب نمك گذاشت. دكتر داوود يادگاري روز سه شنبه در حاشيه برگزاري هماش كشوري بروسلوز در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: برخي پنيرهاي تازه كه در مغازه ها به صورت فلهاي به مشتريان عرضه ميشود اگر با شير خوب جوشيده نشده تهيه شده باشد از مهمترين راههاي ابتلا به تب مالت محسوب ميشود .
مجتمع متخصصین ایران به نقل از ایرنا - رييس مركز تحقيقات بيماريهاي عفوني و گرمسيري دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي گفت: به منظور جلوگيري از ابتلا به تب مالت پنير تازه كه به صورت فلهاي خريداري شده را تا ۹۰روز بايد در آب نمك گذاشت.
دكتر داوود يادگاري روز سه شنبه در حاشيه برگزاري هماش كشوري بروسلوز در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: برخي پنيرهاي تازه كه در مغازه ها به صورت فلهاي به مشتريان عرضه ميشود اگر با شير خوب جوشيده نشده تهيه شده باشد از مهمترين راههاي ابتلا به تب مالت محسوب ميشود . اين متخصص بيماريهاي عفوني در خصوص راه تشخيص پنير تازه از كهنه افزود: رييس مركز تحقيقات بيماريهاي عفوني و گرمسيري دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي اظهار داشت: مصرف شيري كه خوب نجوشيده باشد از عوامل عمده ابتلا به تب مالت در كشور است كه متاسفانه از اين شيرها فرآوردههايي از جمله بستني، شير موز و يا شير هويج، تهيه ميشود. دكتر مسعود مرداني متخصص عفوني نيز در اين ارتباط در جمع خبرنگاران و در حاشيه همايش كشوري بروسلوز، به بستني قيفيهايي كه كنار خيابان ها فروخته ميشود اشاره كرد و گفت: بعضي از بستنيهاي كنار خياباني، ممكن است از شيرهاي غير پاستوريزه تهيه شده باشد كه عامل تب مالت محسوب ميشود اين استاد دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي افزود: كافي است يك نفر يك بار اين بستنيها را بخورد تا به تب مالت دچار شود. دكتر مرداني افزود: تب مالت، همراه با علايمي از جمله تب و لرز، عرق شديد ، دردهاي استخواني و عضلاني همراه بوده و در برخي مواقع مانع راه رفتن فرد مبتلا ميشود. وي با بيان اينكه تب مالت به انواع حاد، تحت حاد و مزمن طبقه بندي ميشود اظهار داشت: ابتلاي به اين بيماري ممكن است هفتهها طول بكشد. وي اظهارداشت: اين بيماري اگر دريچه قلب فرد را دچار كند ممكن است به مرگ بيمار ،منجر شود. وي در بخش ديگري از سخنانش در خصوص تهيه آب نمك به منظور نگاهداري پنير تازه دكتر يادگاري نيز در خصوص آندسته از افرادي كه از نظر شغلي با دام به طور مستقيم ارتباط دارند،گفت: اين افراد حتما بايد از دستكش استفاده كنند و اگر اين دامها را ذبح ميكنند علاوه بر دستكش ، از عينك نيز استفاده كنند اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي به افزود: اگر خون دام آلوده ، به فردي كه در حال ذبح كردن آن است و از عينك نيز استفاده نمي كند، بپاشد احتمال ابتلاي به تب مالت براي وي زياد است. وي به جگر خام نيز اشاره كرد و گفت: مصرف جگر خام، از راههاي ابتلاي به اين بيماري است كه در زمان حاضر استفاده جگر خام در كشور، معمول نيست. بيماري تب مالت يا بروسلوز به عنوان يكي از مهمترين بيماريهاي مشترك انسان و دام محسوب ميشود. لینک مرتبط : http://www2.irna.ir/fa/news/view/menu-149/8804018220170520.htm |
دسته بندی موضوعی اخبار
اخبار پربازديد هفته
دسته بندی تخصصی اخبار
|
جستجو در محتويات سايت
دریافت خبرنامه روزانه
اگر مایل به دریافت خبرنامه در ایمیل خود بدون عضویت در سایت هستید
تبلیغات
|