بانک اطلاعاتی علوم انسانی -> ارتباطات و علوم اجتماعی | 22/4/1388 | 185 بار مشاهده | درج شده توسط مدیریت سایت
عقب ماندگي 50 درصدي ضريب نفوذ اينترنت ايران نسبت به جهانطبق آخرين آمار اتحاديه جهاني ارتباطات (ITU)، در حال حاضر ضريب نفوذ اينترنت در ايران 50 درصد از جهان کمتر است.سيتنا - طبق اعلام ITU ايران از ضريب نفوذ اينترنت در سطح 8/10 درصد برخوردار است و اين در شرايطي است که متوسط ضريب نفوذ اينترنت در جهان 7/16 درصد تخمين زده ميشود.
مجتمع متخصصین ایران به نقل از IT IRAN - طبق آخرين آمار اتحاديه جهاني ارتباطات (ITU)، در حال حاضر ضريب نفوذ اينترنت در ايران 50 درصد از جهان کمتر است.
سيتنا - طبق اعلام ITU ايران از ضريب نفوذ اينترنت در سطح 8/10 درصد برخوردار است و اين در شرايطي است که متوسط ضريب نفوذ اينترنت در جهان 7/16 درصد تخمين زده ميشود. نکته آنکه طبق اعلام ITU، 70 درصد شهروندان در کشورهاي توسعهيافته مانند آمريکاي شمالي به اينترنت دسترسي دارند و جايگاه ايران در جدول مذکور نه در آسيا، بلکه در منطقه خاورميانه قرار گرفته است. اما آخرين آماري که از وضعيت اينترنت کشور از سوي مسوولان وزارت ارتباطات اعلام شده، گوياي ضريب نفوذ 34 درصدي اينترنت است. مجلس: ضريب نفوذ اينترنت 15 درصد است اما رييس کميته مخابرات مجلس شواري اسلامي دراين باره به فناوران گفت: من نميدانم مسوولان ضريب نفوذ 34 درصدي را از کجا درآوردهاند، ما هرکجا را گشتيم نتوانستيم فرمول بينالمللي را که چنين آماري را درآورده است، پيدا کنيم، اما برطبق شواهد موجود حداکثر ضريب نفوذ اينترنت در ايران 15 درصد است. وي افزود: در حال حاضر اکثر کشورهاي دنيا، اتصال دايل آپ را جزو ضريب نفوذ اينترنت محسوب نميکنند. اين طور به نظر ميرسد مجموعه عواملي پنهان در پشت پرده اينترنت ايران قرار دارد که نميخواهند وضعيت آن سامان يابد. به بيان ديگر برخي از افراد و مسوولان با توسعه اينترنت مخالف هستند و شرکت مخابرات، زيرساخت و بخش خصوصي تعيين کننده وضعيت اينترنت ايران نيستند. با تمام اين تفاسير، كارشناسسان معتقدند، جهت روشن شدن رابطه سرعت اينترنت در افزايش دانش، يك شهر به عنوان پايلوت اينترنت پرسرعت در كشور انتخاب شود. يعني اينترنت پرسرعت بدون محدوديت در اختيار كاربران آن شهر قرار گيرد و بعد از مدتي از رشد علمي و ارتباط آن با اينترنت در اين شهر آمار ارايه شود تا تفاوتها بين اينترنت پرسرعت و كمسرعت مشخص شود. قاعدتا زماني که اين تفاوتها به طور ملموس مشخص شود دولت با ايجاد شرايطي مناسب به توسعه اينترنت کشور کمک خواهد کرد زيرا به نظر ميرسد دولتمردان کنوني ايران برداشت درستي از اينترنت و پيامدهاي مثبت آن در توسعه همه جانبه کشور ندارند. لینک مرتبط : http://itiran.com/?type=news&id=10770 |
دسته بندی موضوعی اخبار
اخبار پربازديد هفته
دسته بندی تخصصی اخبار
|
جستجو در محتويات سايت
دریافت خبرنامه روزانه
اگر مایل به دریافت خبرنامه در ایمیل خود بدون عضویت در سایت هستید
تبلیغات
|